tag:blogger.com,1999:blog-3139270897911931025.post9029766405473547995..comments2023-05-16T14:26:34.367+03:00Comments on 40GRAM: Antep Fıstıklı Dondurma ahmet budakhttp://www.blogger.com/profile/16125843847207417796noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3139270897911931025.post-90593292696403808302014-05-22T10:55:07.995+03:002014-05-22T10:55:07.995+03:00İlginize çok teşekkür ederim , süt tozu deyince in...İlginize çok teşekkür ederim , süt tozu deyince insanların aklına çok farklı bir mazeme geliyor sanırım ama , hepimizin bildiği kahvelere lave edilen süt tozlarından kullanabilirsiniz (nestlenin cofimate gibi ) her markette rahatlıkla bununabilmekte. Süt tozunun verdiği kıvamı başka bir malzemeyle tutturmak biraz zor olucaktır bence. Fazla krema koyduğunuzdada donma noktası daha yukselmekte ve kıvamı tutturmak zorlasıyor , burda siz kuru madde oranını azaltıp sıvı malzemeyi attırmıssınız oda kıvamda soruna neden olmuş gibi görülmekte. Süt tozu yerine mutlaka kuru mir malzeme koymalısınız belkı toz fıstığı arttırabilirsiniz.Portakal kabuğu güzel fikir ama ben kahveyi çok sevmiyorum o sizin ağız tadınıza kalmış birsey , keyfinize göre ekleme yapılabilir. Buzlu kıvamın sebebi bence sıvı malzemelerin fazllalığıdır.ahmet budakhttps://www.blogger.com/profile/16125843847207417796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3139270897911931025.post-40690885607538859302014-05-22T10:19:05.395+03:002014-05-22T10:19:05.395+03:00Ahmet Bey merhaba bir sorum var tarifi ve bloğu şa...Ahmet Bey merhaba bir sorum var tarifi ve bloğu şans eseri buldum ve hemen yaptım. öncelikle ellerinize sağlık çok güzel bir site.<br />tarif konusunda bir iki sorum var süt tozu bulamadığımdan hazır sahlep (dr.otker olandan 1 içimlik) kattım bir de gene süttüzunun yerine geçsin diye kremayı fazlaca koydum süt tamyaglı birazcık limon rendeledim aroma güçlendirsin di<br />ye ve az da kahve attık tat olarak benim çok hoşuma gitti ama o dondurma kıvamına erişemedim dahaçok donmuş/sert buzlu gibi bir karışım oldu. 85dereceye belki tam ulaştıramamış olabilir miyim? ya da neden oldu acaba? baya değiştirmişim gibi aslında şimdi baktım da:) <br />gene de önerinizi bekliyorum saygılar.Çılgın Çikolatahttps://www.blogger.com/profile/06935789000501820471noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3139270897911931025.post-28036403698512605982014-03-14T23:24:00.563+02:002014-03-14T23:24:00.563+02:00Teşekkür ederim :) Tahmin ettim ama emin olmak içi...Teşekkür ederim :) Tahmin ettim ama emin olmak için sordum daha çok tarif paylaşmanız dileğiyle..mfhttps://www.blogger.com/profile/05181276405229559132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3139270897911931025.post-62688272237159828902014-03-14T19:36:48.518+02:002014-03-14T19:36:48.518+02:00ilginize cok tesekkur ederim 24 saat derin donduru...ilginize cok tesekkur ederim 24 saat derin dondurucuda bekletilip servis edilmesi gerekmekte duzelttim.ahmet budakhttps://www.blogger.com/profile/16125843847207417796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3139270897911931025.post-35527550434378399122014-03-14T16:59:52.580+02:002014-03-14T16:59:52.580+02:00Merhaba tarif için teşekkürler ama daha sonra ne y...Merhaba tarif için teşekkürler ama daha sonra ne yapılması gerektiğinden ve soğutma aşamasından söz etmemişsiniz tarifi denemek için açtım tereddütte kalıp size yazma gereği hissettim.mfhttps://www.blogger.com/profile/05181276405229559132noreply@blogger.com